06
05
2015

Megbukunk holokausztból?

Könnyen lehet… A Pázmány Péter Katolikus Egyetem döntése, melynek értelmében a holokauszt, mint tantárgy kötelező lesz náluk, kapott hideget-meleget szakmai, és nem szakmai köröktől egyaránt. (Erről bővebben itt, és itt.)

Az, hogy egy egyetemen vannak kötelező, szakos tárgyak természetes. Mint ahogy az is, hogy vannak nem kötelező kurzusok, amik felvehetőek, és indítják őket, amíg igény, szükség van rá. A holokauszt nem egyszerű téma. Már a történelem része, de valahogy mégis velünk él, mert sokan vannak még, akik átélték. S épp ezért még mindig sok az érthetetlen (vagy pont, hogy érthető?) vita körülötte.

Sokak szerint épp az mutatja, hogy szükség van erre az órára, ahogy a diákok reagáltak rá. Előjöttek olyan gondolatok, mint a „Megbuktam holokausztból! :D”, illetve olyan is volt, akiben felmerült, hogy „holokauszttagadás-e” az aláírás megtagadása a tantárgyból. Mégsem gondolom, hogy ezek a fiatalok egytől egyig notórius holokauszttagadók lennének. A legtöbbjük, legalábbis lényegét tekintve tisztában van az eseményekkel.

Kétségtelen tény, hogy a holokauszthoz hasonló szisztematikus népirtás nincs még egy a történelemben. Viszont az is tagadhatatlan, hogy történt még sok brutális tragédia, akár a közelmúltban is, s az áldozatok ezekben is leginkább ártatlanok voltak. És itt van a lényeg! Ha a holokauszt órát mindenki számára kötelezővé tesszük, kerek perec kijelentjük, hogy a holokauszt kurzus teljesítése nélkül senki nem kaphat diplomát, s tesszük mindezt úgy, hogy a program kidolgozói a Tel Avivi Egyetem oktatói, akkor előfordulhat, hogy olyan gondolatokat is közelebb hozunk a fiatalokhoz, mint a „mindig a zsidókat kell sajnálni”, „mással nem is történt semmi tragédia” és persze a klasszikus „mindent a zsidók irányítanak”. Ez pedig már veszélyes terep.

Egy történelem szakos diák számára elemi kötelesség az átlagosnál messzemenően mélyebb tudás a témában. Nekik, akár még kötelező is lehet az óra. Más szakon tanulóknak (ők vannak többen) ez azonban nem kapcsolódik a leendő szakmájukhoz, s így érdemesebb lenne fakultatív tantárgyként elérhetővé tenni.

Summa summarum: a kötelező holokauszt óra egy nyilvánvaló jó szándéktól vezérelt, kevésbé jó ötlet, amelyet nem biztos, hogy erőltetni kellene…

Írta: nyitokapa | Tags: Címkék: politika magyar egyetem holokauszt zsidó diák antiszemitizmus világháború katolikus magyar történelem holokauszttagadás Jobbik Magyarország Pázmány
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivtortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr197521326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lezsír (törölt) 2015.06.07. 07:49:31

@PongLenis: elég csak a Tórát fellapozni, abban is van pár népirtás, amit a bosszú népe követett el más népek ellen, arányaiban messze borzasztóbb a holokausztnál, hiszen teljes populációkat irtottak ki. 100%-os népirtások. Lehet, hogy ez csak pár tízezres sokaságot jelentett az ókorban, de teljes népeket öltek le.
És a kollektív bűnösség elvét is előszeretettel alkalmazták már akkor is a bosszú népe tagjai.

lezsír (törölt) 2015.06.07. 07:53:44

@Tudományos libsizmus: ne csodálkozz, a kereszténység csak a judaizmus egy fiókvállalkozása, alapítva egy zsidó rabbi által, célja, hogy fogatlan oroszlánná tegye a többi népet
A kereszténység az egyik legnagyobb zsidó scam. A másik a kommunizmus.

Conchobar 2015.06.07. 08:00:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Sőt tetszik vagy nem, azt is el kell fogadni, hogy Izrael az ellene indított háborúkban megszállt területeket jogosan használja pufferzónaként." - Ha még csak pufferzónaként használnák, csakhogy azokba a 'pufferzónák'-ba zsidókat telepítenek/zsidók telepednek

Conchobar 2015.06.07. 08:08:23

"Elég vicces, amikor az arabok azon sírnak, hogy miután a megsemmisítés céljával megtámadták Izraelt, ám dugába dől a támadásuk, Izrael megszállta a támadó ország egyes területeit. A világ összes eddigi háborújában senki nem vonta kétségbe a megtámadott ország azon jogát, hogy elfoglalja a támadó egyes területeit" - Az arabok támadták meg a zsidókat? Úgy kezdődött a háborúság, hogy túl sok arab települt át Európából, kellett nekik a hely és a terület, ezért aztán elkezdték elüldözni a zsidókat, amit elunva a környező zsidó államok háborút kezdtek 1949-ben. (1956-ban és 1967-ben már valóban Izrael kezdte a háborút, 1973-ban viszont az arab államok).

Conchobar 2015.06.07. 08:11:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A világ összes eddigi háborújában senki nem vonta kétségbe a megtámadott ország azon jogát, hogy elfoglalja a támadó egyes területeit" - Lefordítva a mondataidat, tehát, te úgy gondolod, hogyha téged valaki megüt, akkor neked jogod van kirabolni a támadót

Brumm Brumi 2015.06.07. 08:24:58

És még valami mert az a baromságot már olvastam "érvként" az Indexen és máshol is:

"Sokak szerint épp az mutatja, hogy szükség van erre az órára, ahogy a diákok reagáltak rá. Előjöttek olyan gondolatok, mint a „Megbuktam holokausztból! :D”, illetve olyan is volt, akiben felmerült, hogy „holokauszttagadás-e” az aláírás megtagadása a tantárgyból. "

Vagyis mivel a diákok kiröhögték/lefikázták/kigúnyolták/tiltakoztak a tantárgy kötelező bevezetése ellen, ez arra vonatkozóan érv hogy igenis be kell azt vezetni.

Ellenben ha a diákok éppen ellenkezőleg, egyetértettek volna a bevezetéssel, akkor az Index@co most azzal érvelne hogy lám, a diákok is kérik a tantárgyat, hiánypótlás zajlik.

Mit lehet erre stílusosan mondani, Kohn bácsit idézem Ferihegyen: ügyes.

♔batyu♔ 2015.06.07. 08:33:01

@Conchobar: Végül is pontosan ugyanazt csinálják, ráadásul majdnem ugyanolyan módszerekkel amit velük és másokkal a németek.

Ha az ember megkérdezett egy németet, annak is természetes volt, hogy kell nekik az élettér, nagyon jól meg tudta magyarázni, miért kell a zsidók házait lerombolni, a zsidót elzavarni, vagy táborokba gyűjteni.

A zsidók pontosan annyira tartják magukat kiválasztott népnek, mint annak idején a nácik, tehát még az ideológiai alap is megvan.

♔batyu♔ 2015.06.07. 08:36:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Azt persze ne kell figyelmen kívül hagyni, hogy ezeket a bűnöket egyes zsidó személyek és politikusok követték el, nem a zsidóság en bloc. Ezzel szemben a zsidóság elleni bűnök anno nem egyes zsidó személyeket, hanem milliókat értek. "

Ez teljesen logikus, de ha valahol a kollektív, ráadásul több nemzedékre visszamenő bűnös szemlélete természetes, azok épp a zsidók.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.07. 08:38:44

@conchita:

Egész más volt a jogrend. Idegen földet elfoglalni pl. akkoriban JOGOS cselekedet volt.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.07. 08:44:31

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ott kezdődik, hogy Izrael eleve NEM folytat népirtást senki ellen. Ez egy fantázia.

Izrael lakosságának 20-25 %-a palesztín, ezek teljes jogú állampolgárok. A megszállt területeken meg 95 %. Ezek az emberek ott vannak évtizedek óta, gond nélkül.

Igen, létezik diszkrimináció a megszállt területeken, ez tény, de ezt népirtásnak nevezni abszurdum.

Az pedig végképp nem népirtás, hogy a katonai műveleteknek vannak civil áldozatai. Nem létezik olyan katonai művelet, melynek ne lenne, még a Krím tavalyi visszavételének is volt 2-3 civil áldozata, pedig az szinte békés akció volt!

cso zsi 2015.06.07. 08:47:29

2000 éves történelmük van? Mennyi idős az országuk?
100? Akkor ezért kell nekik a mienk is?
A pufferzónáról csak ennyit: occupiedpalestine.files.wordpress.com/2013/06/israel-palestine_map_19225_2469.jpg

Conchobar 2015.06.07. 08:53:05

@maxval bircaman szerkesztő: "Az pedig végképp nem népirtás, hogy a katonai műveleteknek vannak civil áldozatai" - Az se népirtás ugye, ha az áldozatok döntő többsége fegyvertelen civil (ezek 1/4-e 13 évnél fiatalabb). Mivel csak a kuruc.info írt róla, ezért csak arra hivatkozni ("Egy kiszivárgott ENSZ-dokumentum palesztin gyermekek tömeges legyilkolásával vádolja Izraelt" Forrás: kuruc.info/r/4/144165/ kuruc.info/r/4/144165/).

Conchobar 2015.06.07. 08:56:45

@maxval bircaman szerkesztő: Gáza tavalyi bombázása, Vietnam napalmozása,Hirosima és Nagaszaki, Drezda, Hamburg, Coventry és London bombázása is mind-mind békés hadművelet volt, amelynél nem a civil lakosságot próbálták irtani és terrorizálni, ugye?

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 08:59:32

Örülök hogy megérkeztek a házmesterek...:)))

Bátran tegyétek meg a feljelentéseket ahol csak akarjátok..:)

♔batyu♔ 2015.06.07. 09:01:04

@maxval bircaman szerkesztő: Szerinted minek neveznék a zsidók azt, ha itt elkezdenék őket kitelepítgetni a házukból és táborokba hajtanák őket?

Népirtásnak, pedig azt még nem is tettem hozzá, hogy a segélyeket sem kapják meg.

gmihaly 2015.06.07. 09:04:37

És ha nem Benesre hallgat Churchill, hanem Kállay Miklós "embereire", köztük Szent-Györgyi Albertre, jobban kiáll a balkáni partraszállás eszméje mellett, akkor brit-amerikai-stb- katonák szabadíthattak volna fel bennünket, és nincs német megszállás, magyar Holokauszt sem. Persze a "csökkentett" program, Tito és a partizánjai támogatása okán nem az ő embereik estek el a harcban, Moszkva pedig remélhette, hogy legalább az Adria az ő érdekszférája lesz. A görög polgárháború is az Égei tengeri kijárat (Dedeagac-Alexandrúpolisz) miatt történt, ami valamelyik Balkán-háború (1912, 1913) után Bulgáriáé volt kis ideig. Jugoszlávia szétesése, és a szerbek háborúi pedig a szemünk előtt zajlott le. Ebül szerzett...

Leone_510 2015.06.07. 09:07:36

Majdnem jó cikk, érthető, hogy nem mer bátrabb lenni.

Engem nem tud érdekelni a Holokauszt téma, ezt már kimaxolták a filmekben és a tv műsorokban , több ilyet nem nézek. Sima történelmi gaztett , de ennyi és nem több! Számomra! Ez pedig engedtessék meg...amíg még lehet...

Ébred a nép, hogy az utóbbi két generációnak semmi köze a holokauszthoz sem itthon sem a világban mégis az ebből nagyon jól élő magyar és izraeli személyek ezt ránk akarják erőltetni...a felelősséget...a bűntudatot. Hát egy frászt. Nagyon sokunknak te a tökünk ezzel a rettenetesen erőltetett témával. A legfiatalabb háborús bűnös is 85 felett van, így őrület amik ezek a gazember művelnek a lelkünkkel. Férgek! Másrészt szerintem aki pl. őr volt nem háborús bűnös de ennek megítélése is szubjektív.

TÁMOGATOM? HOGY EGY FORINTOT SE FIZESSÜNK TOVÁBB !!!!!

Lehet tanítani az iskolában de a gyerek majd megtudja az igazat TŐLÜNK ! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

conchita 2015.06.07. 09:14:28

@Conchobar: Te hülyegyerek! Nem veszed észre hogy a saját szavaiddal vitázol? :-))

conchita 2015.06.07. 09:16:15

@Leone_510: Hmmm.. az igazat?

Nos a barátom apja 85 éves. Látta 14 évesen amikor a zsidó osztálytársait a családjukkal együtt vagonokba rakták. Látta, mert a pályaudvart mellett lakott. Senki sem jött vissza. Ez az igazság.

Tudományos Iibsizmus 2015.06.07. 09:18:29

Hogy összegyűlt a sok antiszemita, meg náci! Jönnek mint a legyek.

Tudományos Iibsizmus 2015.06.07. 09:20:03

@Tiszteltetem Brüsszelet: Szerintem nem fogsz annyira nevet ha tényleg megteszik. Nem is ártana! De érdekes, mióta ezt benyögték, valahogy senki sem tagadja.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 09:21:15

@conchita: Mentek munkatáborba, mint amerikában a japánok. A háború után meg Izraelbe.

Tudományos Iibsizmus 2015.06.07. 09:21:56

@lezsír: "a kereszténység csak a judaizmus egy fiókvállalkozása, alapítva egy zsidó rabbi által, célja, hogy fogatlan oroszlánná tegye a többi népet"

Hogy ezek a zsidók milyen ravaszak! És a sok hülye bekajálta. Meg is érdemlik hogy a zsidók uralkodnak felettük.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 09:22:16

@Tudományos Iibsizmus: Nem fogok? Akkor jelents fel te is. Lehet próbálkozni!

Tudományos Iibsizmus 2015.06.07. 09:22:54

@Tiszteltetem Brüsszelet: Tényleg remélem hogy valaki feljelent téged, te mocskos náci!

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 09:27:07

@Disintеgrator Rising: ......:D Remegek, nehogy elvigyen a fekete ótó!

Disintеgrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2015.06.07. 09:29:53

@Tiszteltetem Brüsszelet: Megtettem.
Itt érdeklődhetsz róla.

03rk@budapest.police.hu

midnight coder 2015.06.07. 09:32:35

@ebella: Fel lehet emelni a minimálbért 500 euróra is, csak annak az lesz a következménye, hogy egy rakás cég vagy becsődöl vagy továbbáll. Na most, ha ez nem gond, mert van egy rakás másik cég aki felszívja a munkaerőt akkor hajrá.

Állam bácsinak első körben nem kerül semmibe megemelni a minimálbért, max. némi adóemelésbe mert ugye akkor a közszolgák bérét is meg kell emelni, és nem csak az alsó sávban mert differenciálni is kell.

Csakhogy, az adókat a versenyszférából kell beszedni. És ha ott nincsenek olyan munkahelyek amik kitermelik neked a minimálbért, akkor megszívtad.

Azt kell látni, hogy a globális piac egyben globális munkaerőpiacot is jelent. Ha te kis hazánkban nyitsz egy zoknigyárat, akkor azokkal a cégekkel kell árban és minőségben versenyezned, akik Kínában, Vietnamban, Indiában gyártatják a zoknit. Az ő oldalukon plusz költségként megjelenik némi szállítási költség, a te oldaladon viszont megjelenik a lényegesen magasabb bérköltség. A piac viszont közös. Így elég jó eséllyel nem a magyar zoknigyár fog nyerni. De ugyanez igaz Pl. a mobiltelefonra is, azzal az eltéréssel, hogy ott már belép a képbe az is, hogy ehhez kell egy rakás beszállító, akik ugye szintén Kínában vannak, így elve olcsóbb ott összerakni a terméket mint alkatrészenként idecipelni.

midnight coder 2015.06.07. 09:39:37

@Csingiz: "Ez mind nagyrészt igaz, bár mondjuk én nem nevezném Kelet Svájcának azt az országot, ahol törvény bünteti a zsidó férfi és a nemzsidó nő közti nemi kapcsolatot"

Nem én neveztem annak, anno így hívtak minket.

"A másik dolog, hogy szerintem szerencsétlen dolog más országok történelméhez hasonlítani a miénket."

Még szerencsétlenebb dolog az, amikor a történelmet mai normák alapján határozunk meg, és pláne nem amikor ez alapján bélyegeznek meg népeket azok, akik messze nem voltak jobbak Deákné vásznánál. Sőt, gyakran ma sem azok - lásd amikor azok a zsidók ítélik el a magyar antiszemitákat akik _ma_ ugyanazt művelik odahaza Izraelben a palesztinokkal.

Szerinted, ha ma elfoglalná egy óriási ország Izraelt, és elkezdené elhurcolni a palesztinokat koncentrációs táborokba, szerinted hány zsidó kockáztatná az életét a palesztinok megmentésével ?
És vajon az izraeli rendőrség támogatná az akciót, vagy felvenné a harcot a megszállókkal a palesztinok védelmében ?

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.07. 09:39:41

@Conchobar:

Nagyon nehéz a dolgokat elválasztani. A hadijog sem tesz világos választóvonalat.

Conchobar 2015.06.07. 10:00:18

@conchita: "Te hülyegyerek! Nem veszed észre hogy a saját szavaiddal vitázol?" - Ja

Conchobar 2015.06.07. 10:06:22

@maxval bircaman szerkesztő: "Nagyon nehéz a dolgokat elválasztani. A hadijog sem tesz világos választóvonalat" - Azért, csak el lehet azt dönteni (ha másból nem is, a következményekből), hogy egy-egy hadműveletnek mi volt a célja. Legálisan megpróbálkozhatsz, Gáza (tavalyi bombázása), Vietnam (napalmozása),Hirosima és Nagaszaki, Drezda, Hamburg, Coventry és London (bombázása) mosdatásával, kimagyarázásával és tagadásával. Ezek tagadását a törvény nem bünteti

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.07. 10:12:46

@Conchobar:

Ezek mind háborús hadműveletek, s legitímek a hadijog szempontjából.

Ha Hitler csak gettóba zárta volna az összes zsidót, az sem lett volna háborús bűncselekmény. (Ugyanazt az USA is megtette a japánokkal, Sztálin pedig pl. a krími tatárokkal.) Ellenben emberek tervezett irtása már más dolog.

candusrocks 2015.06.07. 10:13:14

Mint első éves egyetemi hallgató, kifejteném a véleményem. Borzasztóan sajnálom, ami 70 évvel ezelőtt történt a történelemben. Fontos az emlékezés, de... agyf.szt kapunk attól, hogy minden hónapban van valamilyen holokausztos megemlékezés. Annyira nyomják le a torkunkon, hogy már rosszul vagyunk a témától. Ha nem erőltetnék ennyire ezt az egészet, talán jóval közelebb hoznák a fiatalokhoz a holokauszt témát.

Conchobar 2015.06.07. 10:19:06

@conchita: "Nos a barátom apja 85 éves. Látta 14 évesen amikor a zsidó osztálytársait a családjukkal együtt vagonokba rakták. Látta, mert a pályaudvart mellett lakott. Senki sem jött vissza. Ez az igazság." - Ez mind nagyon szomorú, de hát egyszer végre már túl kellene rajta lépni. És ami a bizonyos barát nagyapjának egykori emlékeit illeti, az szemlátomást nagyon megfogott téged (vagy inkább hatásvadász módon te akarod vele megfogni alkalmi olvasóidat)

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 10:21:28

'Borzasztóan sajnálom, ami 70 évvel ezelőtt történt a történelemben.'

Te tehetsz róla? Nem? Akkor mit sajnálsz?

Conchobar 2015.06.07. 10:23:22

@maxval bircaman szerkesztő: "Ezek mind háborús hadműveletek, s legitímek a hadijog szempontjából" - Nem egészen. A nürnbergi perben Coventryt és Londont bizony felrótták (értelemszerűen Hamburgot és Drezdát viszont nem)

kosztarovics bácsi 2015.06.07. 10:28:22

@Ad Dio: Az Árpádok zsidó eredetének bizonygatása csak a hozzád hasonló metélteknek szükségszerű. A Weisz Manó-féle Indexes "kutatóknak" ne hidd el azt sem, amit kérdeznek...

Furusina 2015.06.07. 10:28:48

@cso zsi: Az első Orbán kormány alatt is kiemelkedő volt a két állam kapcsolata. Amikor az ottani Orbán itt járt, bemondta a TV 1, hogy a " A két ország kapcsolata minden eddiginél jobb, különösen két területen. Az egyik az ingatlan befektetések, a másik a két ország titkosszolgálatának együttműködése területén." Mindez önmagáért beszél. Mi rejlik a nagypofájú, megjátszott magyar nacionalizmus mögött.

kosztarovics bácsi 2015.06.07. 10:31:01

Leszarom a zsidókat és az ő holokausztjukat!

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 10:39:24

Ez a poszt a 19. századi kazár bevándorlás miatt születhetett meg.

Conchobar 2015.06.07. 10:44:10

@maxval bircaman szerkesztő: "A győztes mindig mindent felró a vesztesnek" - Így igaz. Felrója például a MÁV-nak, hogy vonatokat adott az auswitzi táboroztatáshoz. De ez még mind semmi, 70 év múltán még az unokáknak is megpróbálja felróni az egykor történteket (vagy inkább a nem történteket, mert a magyarságnak általánosságban azt róják föl, hogy közömbös volt, hogy nem akadályozták meg a zsidók kiszállítását, hogy gyakorlatilag a magyar nép nem szerette a zsidókat, ami tulajdonképpen már antiszem,itizmusnak minősül)

Conchobar 2015.06.07. 10:54:01

@kosztarovics bácsi: "Az Árpádok zsidó eredetének bizonygatása csak a hozzád hasonló metélteknek szükségszerű" - Az Árpádház zsidó eredetét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a gyerekeknek rendre zsidó neveket adtak (Álmos, Árpád, Solt, Üllő, Jutas, Levente stb.), némileg persze színesíti a dolgot I.András gyermekeinek a neve (Salamon, Dávid), a sok Álmos, Béla, László, Géza és István nevű árpádházi között

Józsi01 2015.06.07. 10:56:32

Akik megbukik holokausztból az kapásból megy a börtönbe. Ha a VII. kerületben tanulod a holokausztot, akkor nehogy azt mond, hogy készülsz a a holokausztra, mert akkor is mész a börtönbe. Ha elveszíted a jegyzeteidet, akkor azonnal mész a börtönbe.

Mindenki jegyezze meg, hogy mindig az az elnyomó akit nem szabad szidni!!!!!

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 11:03:55

@Conchobar: Minket úgy látszik különösen szeretnek a zsidók.

Legalábbis nem hallottam róla, hogy szovákiai egyetemeken megengedett lenne a holodogma kötelező oktatása, annak ellenére sem, hogy a szlovák állam fizetett a náciknak a zsidók elszállításáért. 100%-ban eltüntek a szlovákiai zsidók, talán 3000 van ott ma.

midnight coder 2015.06.07. 11:09:40

@Tiszteltetem Brüsszelet: Attól még lehet sajnálni, hogy nem tehetsz róla. Én is sajnálom őket. Ahogy Pl. a törökök által kiirtott örményeket is. Vagy a Sztálin által legyilkoltakat. Vagy a kínai Kulturális forradalom áldozatait. Senkinek nem kellene ostoba ideológiák, képzeletbeli barátok és más hasonló hülyeségek miatt meghalnia. De sajnos, az emberiség elég hülye, és ez a tendencia nem látszik javulni egy kicsit sem, sőt.

Más kérdés, hogy kétszer nem lehet belelépni ugyanabba a folyóba, a holocausttól rettegők következő generációját nem az európai szélsőjobb vagy szélsőbal fogja kiirtani, hanem az iszlamisták.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.06.07. 11:14:45

@midnight coder: Na én meg egyiket se sajnálom, mert fellesleges szócséplés.

Conchobar 2015.06.07. 11:22:19

@midnight coder: "Én is sajnálom őket. Ahogy Pl. a törökök által kiirtott örményeket is. Vagy a Sztálin által legyilkoltakat." - Abban igazad van, hogy nem illik olyant mondani (vagy inkább nem tanácsos, mert fölösleges ilyesmivel kiprovokálni, hogy megorroljanak az emberre), hogy nem sajnálod őket. De ordasat se illik ám lódítani (bár lehet, hogy te vagy a tágra nyitott szívű Kozsó)

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.07. 11:27:43

@Conchobar:

Bármilyen népet lehet nem szeretni. Én sem szeretnék pl. cigány szomszédot, de ettől még nem vagyok cigányellenes rasszista.

cso zsi 2015.06.07. 11:41:21

@maxval bircaman szerkesztő: Ha lesz "olyan" szomszédod, hamar azzá válsz.

cso zsi 2015.06.07. 11:49:41

Simon Perez:
Magyarországon vihart kavart 2007. október 10-én, egy tel-avivi gazdasági kamarai rendezvényen elmondott beszéde, melyben többek között a következőket mondta: „manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmat építeni... Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát”. www.youtube.com/watch?v=gIM3UNU-h44

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 12:11:07

@Conchobar:

"Lefordítva a mondataidat, tehát, te úgy gondolod, hogyha téged valaki megüt, akkor neked jogod van kirabolni a támadót"

Demagóg vagy. Ha engem valaki megüt, jogom van visszaütni, Ha kirabol, jogom van elvenni tőle azt is, ami az övé. (Persze ez utóbbit nem a polgári jog szerint, de a háborúkat ált. nem a polgári jog szerint vívják.)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 12:13:03

@♔batyu♔:

"Ez teljesen logikus, de ha valahol a kollektív, ráadásul több nemzedékre visszamenő bűnös szemlélete természetes, azok épp a zsidók."

Ebben igazad van, és fölöttébb tisztességtelen, hogy magyuktól elhárítják azt, amit másokba erőnek erejével sulykolnak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 12:19:45

@maxval bircaman szerkesztő:

"Ott kezdődik, hogy Izrael eleve NEM folytat népirtást senki ellen. Ez egy fantázia."

Nem fantázia, hanem rágalom.

A palesztinok élő pajzsként használják a civil lakosságukat, ami háborús bűntett. Az izraeliek ezzel szemben SMS-ben és egyéb módokon is felhívják a civil lakosságot, hogy hagyja el a megtámadandó épületeket, a Hamász és társai viszont erőszakkal ott tartják a civileket, kitéve őket a halálos bombázásoknak. Ez a cinizmus non plus ultrája. Az meg főleg, hogy ezután izraeli népirtásről beszélnek.

Lehet utálni a zsidókat - pontosabban egyes zsidókat - néhány ellenszenves tettükért. Na de ezen az alapon sem szabad kétségbe vonni azt, hogy Izraelnek joga van megvédeni magát az őt ért támadásoktól - főképp akkor nem, ha mindezt kimondottan etikus módon - pl. civilek idejekorán történő figyelmeztetése - teszi. (Na jó, biztos akadnak kivételek, de ezek ritkák.)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 12:21:38

@Conchobar:

"Az se népirtás ugye, ha az áldozatok döntő többsége fegyvertelen civil"

Cinikus vagy. Te is tudod, hogy ezeket a civiliket élő pajzsként használja a Hamász és társai.

Nem kell egy véleményen lennünk, de vitatkozz tisztességesen.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 12:27:28

@Leone_510:

"Másrészt szerintem aki pl. őr volt nem háborús bűnös de ennek megítélése is szubjektív."

Nem igazán szubjektív. Nem ő döntött a gázkamrák üzemeltetéséről, nem ő éheztette halálra a rabokat. Ő parancsot teljesített, amit ha megtagad, őt lövik agyon, plusz a családját.

Az a háborús bűnös, akinek lehetősége lett volna nem végrehajtani a parancsot. Az egyszerű őrnek erre nem volt lehetősége.

Ilyen volt pl. Eichmann, aki sokszorosan megérdemelte az akasztást. Ő ui. szabadon dönthetett, sőt ő maga választotta a gyilkolást. Vagy jópár nürnbergi elítélt (nem mind!) Az őrnek nem volt választása.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 12:29:58

@Tudományos Iibsizmus:

Ó, te ki s nicktolvaj.

"De érdekes, mióta ezt benyögték, valahogy senki sem tagadja."

Talán azért nem tagadja, mert bár lehet vitatkozni a számokon, a zsidók tömeges legyilkolását senki értelmes ember nem tagadja? És nem a törvényi tiltás miatt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 12:38:11

@Tiszteltetem Brüsszelet:

"Te tehetsz róla? Nem? Akkor mit sajnálsz?"

Sem én, sem a felmenőim közül bárki nem tehet róla, de ettől még sajnálom az áldozatokat. Ehhez nem kell bűnösnek lennem vagy bűntudatomnak lennie.

Éppúgy, ahogy undorodom azoktól, akik ma ebből pénzt, befolyást és hatalmat akarnak kovácsolni (vagyis a holokauszt-ipar élősdijei).

Ad Dio 2015.06.07. 15:46:34

@kosztarovics bácsi:

A metélt az egy tésztafajta, nem? :-)

sanyix 2015.06.07. 16:10:44

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Te is tudod, hogy ezeket a civiliket élő pajzsként használja a Hamász és társai."

Persze, én meg most azt mondom, hogy én vagyok a pápa :) becsszó :D

www.youtube.com/watch?v=hqtehNX2HEE

Kár hogy az SS tagjai anno nem ismerték ezt a védekezést :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 16:13:17

@sanyix:

Nekem tökmindegy, ha letagadsz mindenki, még a Nyugat által is elismert tényeket.

sanyix 2015.06.07. 16:17:24

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem tény, egyszerű bemondás. A nyugat meg persze hogy elismeri, mindent elismer amit izrael mond :)
Néhány száz éve azt is elismerték hogy boszorkányok léteznek, pár bemondás alapján, meg azt is hogy a feketék nem emberek, így nem gáz őket rabszolgának használni :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 16:24:04

@sanyix:

"nem tény, egyszerű bemondás. A nyugat meg persze hogy elismeri, mindent elismer amit izrael mond :)"

Te persze jobban tudod, biztos ott élsz Palesztinában.

sanyix 2015.06.07. 16:49:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Talán ha nem hazudoznának az izraeli "nagyemberek" úgy mint a vízfolyás, el is hinném. De hát hazudnak, és nem mostanában kezdték

Tudod pl azon a lányon is akin átment bulldozerrel az IDF egyik terroristája, arra is azt mondták hogy veszélyt jelentett. Hát igen, egy fegyvertelen 50kg-s lány biztos nagy veszélyt jelent :)

De itthon is láthattunk hasonlót, ugye az 50-es években akinek nem tetszett a pofája, azt kinevezték szabotőrnek, vagy hazaárulónak, és kinyírták.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 16:58:59

@sanyix:

Pár egyedi esetből általánosítasz, ami durva érvelési és logikai hiba, de lelked rajta.

Érdekes, hogy a magadfajta azért rögtön rasszistát kiált, ha pl. valaki a nem is kisszámú cigány bűnöző alapján cigánybűnözést kiált. De szintén a magadfajta kiált antiszemitizmust pár elszigetelt cselekmény alapján is.

Vicces, neveztél te már engem rasszistának, nácinak és antiszemitának, most meg én védem veled szemben Izraelt... LOL.

Kezeltesd a kognitív disszonanciádat.

sanyix 2015.06.07. 17:28:39

@Kovacs Nocraft Jozsefne: benézted haver, én vagyok az aki cigánybűnözést kiált, mert van ilyen, mert sajnos a cigányok nagy része bűnöző. Antiszemitizmust sem kiáltottam még soha (maximum gúnyolódva, kifigurázva úgy hogy "ááániszemítááá náczy" :D), ugyan is ilyen nem nagyon létezik. Nácizással is hasonló a helyzet, főleg amikor a zsidó fajvédők felsőbbrendűségi szövegeit hallom/olvasom miközben ők náczyznak, őket szeretem megismertetni azzal ami ellen óbégatnak :)

"Pár egyedi esetből általánosítasz" nem pár egyedi esetből, gyakori esetekből, ráadásul bizonyított esetekből, nem pedig olyan bemondás alapú "vigyázz támadni akar/élő pajzsnak használták őket" kamuból.

Nézzük izrael történetét: egyszer volt hol nem volt, elkezdtek özönleni aggresszív, magukat felsőbbrendűnek képzelő emberek egy palesztinának nevezett helyre, akiket cionistáknak hívtak. Ezek a cionisták elkezdtek robbantgatni, nem kímélve a palesztinokat, és briteket sem, egy mesekönyvre hivatkozva (biblia). Robbantgattak évekig, majd a hasonló gondolkodású társaik nemzetközi befolyását kihasználva, elfogadtatták a nyugati hatalmakkal, hogy márpedig ők államot fognak alapítani egy másik állam helyén, majd elkezdték elkergetni az ott lakókat, lerombolni a házaikat, és gyilkolni az ellenállókat, mindenféle hasonlóan nevetséges rögtönzött indokkal mint az "élő pajzsos" szöveg.
Ennek az új államnak a hadserege, 3 terrorszervezetből lett kialakítva, és szinte minden miniszterelnöke egy régi terroristavezér/tömeggyilkos volt.

Most komolyan azt várod hogy ilyeneknek higgyek? :D Ennyi erővel az ISIS-nek is hihetnék, hogy gonosz hitetlen vagyok, és térhetnék meg a kőkemény radikális iszlámra.
Vagy következetesen azt is elhihetném, hogy a nácik tényleg csak azért irtották a zsidókat, mert veszélyt jelentettek számukra, hiszen ezt mondták, hivatalosan is... bizonyítékuk meg pont annyi volt, mint amennyi most van izraelnek arra hogy a palesztin civileket élő pajzsként használják.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 17:58:43

@sanyix:

OK, lehet, hogy rosszul emlékszem, és te nem neveztél engem antiszemitának, rasszistának, nácinak, fasisztnak stb. Annyian tették már, hogy nem emlékszem minden nickre. Lehet, hogy fidesznyiknek vagy zsidóbérencnek neveztél, mert annak is szoktak.

"Nézzük izrael történetét..."

A történtek eléggé sajátos és egyoldalú értelmezését adod, de lényegtelen.

"Most komolyan azt várod hogy ilyeneknek higgyek? :D Ennyi erővel az ISIS-nek is hihetnék"

Aha. Szóval az IS terroristáinak nem hiszel, de a Hamász terroristáinak igen.

Én egy sokkal földhözragadtabb nézetet vallok: Semmiféle terroristának nem hiszek. Főleg olyanoknak nem, akik iskolákból, kórházakból és egyéb civil épületekből lőnek civilekre.

Gondolkozz már. Izrael mindig csak a Hamász vagy egyéb terrorszervezetek támadásaira reagál. Persze a Hamász azt mondja, hogy ő meg az izraeli támadásokra reagál, de az időrend mindenképp eléggé meggyőző, és nem a Hamászt támasztja alá.

Korábban már írtam, talán épp itt: Nem szabad a zsidóságot általánosítva megítélni. Vannak köztük gazemberek, pl. holokauszt-iparosok, megélhetési holokauszt-túlélők (már sokadik generációjuk), aljas politikusok - bár ilyenek hol nincsenek? -, manipulátorok (pl. Soros) és egyéb gazemberek. És vannak tiszteséges emberek is, ők vannak többségben, csak ők nem tűnnek fel, mert nem sokban különböznek tőlünk, ha egyáltalán.

Sokan legszívesebben visszaküldenék az európai zsidóságot Izraelbe. OK, ha önként és nem kényszerből mennek, semmi kifogásom ellene. Na de az már eléggé vicces, hogy abba az államba küldenék vissza őket, amelynek még a létjogosultságát is tagadják. Igencsak tarthatatlan álláspont, nem gondolod?

The fool 2015.06.07. 18:14:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez mind igaz!Ráadásul üldöztetésükkel fedeznek minden bűnügyet!!Itt van például a devizahitel, ami nem más mint BŰNÜGY!!!!, csak a kormány nem merte még kimondani!
Még jó,hogy védik egymást!!A kormány pénzt kap a bankoktól-a bankokat a Soros Gyuri félék irányítják(nemzetközi bűnöző), a taláros testületekben ülő testvéreik pedig úgy hozzák a törvényeket, hogy a "gojoknak" nehogy jó legyen!!!
Tehát a devizahiteles bűntényt is eldugják a holokauszt ipar és az antiszemitizmus mögé!!
Hogy mi a pontos megnevezése a bűnügynek?
Tessék:" Bűnszövetkezetben, folytatólagosan, nagy értékre elkövetett devizacsalás bűntette."
Az a baj, hogy Magyarországon talmudista törvények vannak.Olvassátok csak el a talmud törvényeit és megvilágosultok!

The fool 2015.06.07. 18:21:43

..egy vicc:
A gazdag zsidó elmegy a rabbihoz, hogy sikkasztott több milliót.Azt mondja a rabbi:Tedd vissza fiam
-De már lebuktam rabbelében, sajnos elkaptak..
-Ez arcátlanság, hisz' ez antiszemitizmus!

A becsületes zsidó ember ugyan úgy él, mint más:dolgozik , imádkozik és várja a Messiást, a bűnöző "holokauszt iparos , devizacsaló" pedig rontja a rendes-becsületes zsidó ember hírnevét

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 18:29:27

@The fool:

"A gazdag zsidó elmegy a rabbihoz, hogy sikkasztott több milliót.Azt mondja a rabbi:Tedd vissza fiam
-De már lebuktam rabbelében, sajnos elkaptak..
-Ez arcátlanság, hisz' ez antiszemitizmus!"

Ezt még nem ismertem, de nagyon tetszik! :D

mortullus 2015.06.07. 18:35:25

@The fool: Igen ez a legnagyobb tragédia. Az askenázi beözönlés után, mára oda jutottunk, hogy egyre kevésbé viselkednek a magyarok magyar módra. Átvettük a káini életszemléletet, amit egyértelműen a zsidók terjesztettek el a Kárpát-medencében. Ezt el kellett volna kerülni.

sanyix 2015.06.07. 19:28:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A történtek eléggé sajátos és egyoldalú értelmezését adod, de lényegtelen."

Nem értelmeztem, tömören, rövidítve leírtam hogy történt ;)

"Aha. Szóval az IS terroristáinak nem hiszel, de a Hamász terroristáinak igen."

Ki mondta, hogy nekik hiszek? Én annyit írtam hogy az IDF terroristáinak nem hiszek. Nincs köze a hamasz-hoz... Bárkit gyilkolnak, alapon azt mondom hogy az IDF és izrael hazudik, addig amíg kétségbevonhatatlan bizonyítékot nem mutatnak. Amikor iránra huhogtak hogy atombombát csinálnak, akkor is tudtam hogy hazudnak.

"Semmiféle terroristának nem hiszek. Főleg olyanoknak nem, akik iskolákból, kórházakból és egyéb civil épületekből lőnek civilekre. "

Valamiért az izraelieknek még is hiszel(bár ők hivatalosan hadseregnek nevezik a terrorszervezetüket, de magáról mindenki szebbeket szokott mondani :) ), pedig hasonlókat csináltak/csinálnak, az egész úgy kezdődött hogy civil épületeket robbantgattak, pl hoteleket...

"Gondolkozz már. Izrael mindig csak a Hamász vagy egyéb terrorszervezetek támadásaira reagál."

Ja igen! Hiszen a Hamász megszállta izraelt, majd ledózerolta a lakosság házait, és körbefalazta... ja várjunk csak...
Nem ítélem meg őket általánosítva, tudom hogy vannak értelmes zsidók, és cionáci állatok, ahogy normális cigányok, és a tipikus csürhében bűnözők is. De izrael politikáját látva, úgy néz ki a többség cionáci, hiszen a cionáci tempót támogatják(igaz, már hallható egy kis ellenállás, de még is bibit válaszották újra). Bár lehet arrafelé is az van mint itt a fütyisszel, ami manipulálja a választási rendszert, és olyan szar alternatívák vannak mint itt...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.07. 19:34:28

@sanyix:

"Nem értelmeztem, tömören, rövidítve leírtam hogy történt ;)"

Leírtad, SZERINTED hogyan történt. Nem mindegy.

"Valamiért az izraelieknek még is hiszel"

Igen, ebben a témában antiszemita, náci, rasszista és fasiszta létemre az izraelieknek inkább hiszek.

"Hiszen a Hamász megszállta izraelt, majd ledózerolta a lakosság házait, és körbefalazta... ja várjunk csak..."

Ha te mondod.... :D

candusrocks 2015.06.07. 23:10:53

@Tiszteltetem Brüsszelet: Azt, hogy megtörtént, te seggfej! Tudod, attól még, hogy ezt a kötelező holokauszt-órát feleslegesnek tartom, még van bennem empátia, és át tudom érezni, hogy több millió ember meghalt olyan idióták miatt, akik miatt ez az egész sztori elkezdődhetett. Talán rád is rádférne egy kis érzékenyítés...

The fool 2015.06.07. 23:21:22

Egyet azért leszögezhetünk!Az "izmusok"(politikai értelemben vett)egy tőről fakadnak!Tehát kommunizmus=nácizmus=cionizmus!Izrael népirtó politikája éppen úgy elítélendő, mint a náciké volt, csak ezt a zsidók nagy ívben lekakilják!
Egyszer azt is elérjük majd, hogy a Palesztin holokausztot is felvesszük a tananyagba?!

The fool 2015.06.07. 23:26:37

@mortullus:
Annak idején volt rá életképes rendezési lehetőség, csak azt is elmeszelték..(a numerus claususra gondoltam)
Csak már akkor is volt aki eladta egy tál lencséért eladta az igazságot!Képesek voltak szemet hunyni a tiszaeszlári rituális gyilkosság fölött

lorantka_а_gall 2015.06.08. 04:25:01

@Disintеgrator Rising: Hehehe.. rendesen beszarattad ezt a @Tiszteltetem Brüsszelet: nevű nácit. :-))

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.08. 08:15:57

@The fool:

"Képesek voltak szemet hunyni a tiszaeszlári rituális gyilkosság fölött"

Atyaisten, te még itt tartasz? Tiszaeszlárral kapcsolatban felmentő ítélet született, nem véletlenül és nem megalkuvásból, hanem azért, mert nem volt kétséget kizáró bizonyíték a vádlottak ellen. Ilyenkor pedig minden jogállamban felmentő ítéletet hoznak.

A tiszaeszlári vérvád kb. annyira volt alapos, mint anno a boszorkányperek.

The fool 2015.06.08. 11:13:36

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Jaaa??!!..:-)
Én még itt tartok..
Meg ott , hogy a körmendi gyermekgyilkosság is a "metsző"bűne..
Senki nem tud olyan gyors és kivéreztetéshez pontos metszést csinálni, mint egy "metsző"!!
Ha nem érted amit mondok, akár be is bizonyíthatom!!
Nem vagyok "metsző"(a ritualitásban :sahter)de pontosan tudom, hogy nem véletlen az akkori vádlott felmentése!!
Soroljam még tovább az "össze esküvés elméleteket"?
Szerintem az "ikertornyok lerobbantása és a Pentagon "megtámadása" is zsidó bűntett!!
Kellett a "háborús indíték" a Casus Belli!!
És most Magyarország megalázásához kell a holokauszt tananyag!!
Te , mint Magyar: örökre bűnös leszel, mert akkor és ott, (vagy mostanában) úgy gondolják, vagy gondolták!!Még valami!!Olvass el minden arra vonatkozó irományt!!
Persze, hogy megvezetnek mindekit, hiszen erősségük a verbális kommunikáció!!Ráadásul hamis vádakat "Ők"tudnak a világon a legjobban kreálni!!Ezt úgy írom le, mint egy olyan senki(a zsidók szerint)akinek zsidó(szoros)gyökerei voltak..
És utálom a megaláztatásomat,mert igaz amit mondanak:A zsidó néptől aljasabb, hatalomra törőbb, vallási fanatizmussal megáldott , faji elméleten alapuló felsőrendűségük érdekében mindent elkövetők. Inkább a holokauszt tananyag nem megtartását javaslom!
Félre ne érts!Nem tagadom a holokausztot!!De legyen már elég ennek "túl spilázásából"!!!!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.08. 12:09:05

@The fool:

"Nem tagadom a holokausztot!!De legyen már elég ennek "túl spilázásából"!!!!"

Ezzel én is egyetértek, én is kvára unom a holokauszt állandó sulykolását. Ám ettől még lehet józanul nézni a dolgokat és nem szükséges bedőlni az agyatlan konteóknak. Bizonyíték persze soha nem lesz rá, de én erősen kétlem, hogy a WTC-t vagy a Pentagont zsidó ármánykodásra támadták meg. Ami persze nem jelenti azt, hogy az USA közel-keleti politikája nincs benne vastagon, de nem mint szervező/felbújtó, hanem mint az egyik kiváltó ok.

"Soroljam még tovább az "össze esküvés elméleteket"?"

Isten ments, ne! Vagy ha mégis szükségét érzed, akkor inkább a chemtrailről mesélj, az sokkal izgalmasabb. :D

"Te , mint Magyar: örökre bűnös leszel"

Ez sajnos így van.

"Inkább a holokauszt tananyag nem megtartását javaslom!"

Egyetértek, ez úgy marhaság, ahogy van, semmi szükség rá.

De abból, hogy ezt zsidó nyomásra vagy szerintem még inkább stréberségből, rosszul értelmezett megfelelési kényszerből, szervilis túlbuzgóságból bevezették, még nem kell a zsidóságot mint népet utálni.

The fool 2015.06.08. 15:13:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Írtam,hogy honnét származom.De nem írtam a származásom miatti szánalmas utálat miértjét.Most és itt nemigen írnék róla..:-(
Akik ismernek tudják, hogy mi a véleményem egy ember megölésével kapcsolatban.., főleg, ha nagyon sok emberről van szó!!..
Még egy érdekes "összeesküvés elmélet"..:
Tudod miért kellett meghalnia J F K -nek?:-D
Sok hihetetlen történet kering, de amit már a legbelsőbb zsidó körök tudnak, az a lényeg.
Köztudott, hogy a világon egyedül állóan csak az USA- nak nincs "nemzeti bankja", ezt a feladatot a FED gyakorolja, amit a zsidók irányítanak..
Nos, ezt az állapotot akarta körútja végeztével megszüntetni JFK!!VESZTÉRE!!Megint csak a zsidó érdekek sértése?..nem véges, mert sokkal korábban Miklós cárnak is miattuk kellett meghalni.., neki az volt a bűne, hogy elvette az alkohol főzési és értékesítési kizárólagos jogukat..(Még jó, hogy a minap Vityát nem végezték ki a házi pálinkafőzés miatt..:-D )
De sorolhatnám még a listát..
Nem véletlenül mondta Karinthy , amit mondott(pedig Ő is zsidó volt)A zsidók lineárisan,eszement gyorsasággal generálják népük elleni holokausztokat, és népük elleni végtelen utálatot!!(Kezdve az egyiptomi időktől, az Ó Testámentumtól)

The fool 2015.06.08. 15:18:19

És itt szeretnék bocsánatot kérni a hithű, becsületes zsidóktól!Főleg azoktól , akiknek hozzátartozójuk okán kellemetlenséget okoznak ezzel a meggondolatlan feszültség keltéssel.Miért nem hagyjuk már Őket békében nyugodni?!Inkább vegyünk kalapot, kipát ,fejfedőt és vigyünk egy követ az emlékükre !!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.06.08. 15:18:31

@The fool:

"Nem véletlenül mondta Karinthy , amit mondott(pedig Ő is zsidó volt)"

Ebben egyet kell értenem vele, valami oka csak volt annak, hogy a történelem során előbb-utóbb mindenhol megutálták őket. Persze lehet mondani, hogy a befogadó népek voltak gonoszok, de erről mindig az autópályán a forgalommal szemben haladó autós jut eszembe:

Rádió: Kedves hallgatóink, nagyon vigyázzanak az X autópályán, mert egy őrült a forgalommal szemben halad.

Autós: Egy? Az összes!

lorantka_а_gall 2015.06.08. 15:41:12

@The fool: Te elmebeteg vagy. Neked orvos kell.

The fool 2015.06.08. 19:33:15

@lorantka_а_gall: :-D
Nem elmebeteg, hanem mint nevem is mutatja bolond!!A jó értelemben vett bolond, aki megmondja az igazat!
Kifejtenéd, hogy miért jutottál ilyen következtetésre?!

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.06.09. 05:54:33

@The fool: Olvasd el amire válaszolt! Szerintem is orvosra van szükséged. De inkább lobotómiára, láncfűrésszel.

The fool 2015.06.09. 14:48:49

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Hogy csak nézzek magam elé, kifejezéstelen arccal? Fogjam be a pofám és ne beszéljek az igazságról? Ez is nagyfokú tudatlanságod bizonyítása a történelemből!
Amit neked lobotómia nélkül sima agymosással sikerült végrehajtaniuk.Sajnos sokan vagytok, kedves agymosott barátom.Tudod te ki a "bolond"?
Lehet, hogy tudós, lehet, hogy színész, de az is lehet, hogy egy szerencsétlen, rossz időben, rossz helyen született fenomén, akibe nézetei miatt még a veszett kutya is belemar hátulról...... néha.., mint Te is..

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.06.09. 17:21:09

@The fool: Mi van gyerek? Ideges lettél? Szólj a nővérnek emelje a haloperidol adagod és ne engedjen a nővérpult számítógépéhez! :-))
Na még zsidózzál egy kicsit, hátha sikerül elélvezned rá!

The fool 2015.06.09. 23:28:45

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Nem vagyok ideges ,"gyerek".(pár tíz évvel biztosan idősebb is vagyok mint Te, de ez egy állapot amivel nem illik dicsekedni, viszont jóval több tudást eredményez bizonyos dolgokban és segít kezelni bizonyos helyzeteket )Szerintem vénásan kaphatod az általad említett gyógyszert, csak ma este biztosan kihagyták..:-)
Egyébként nem zsidózom, csak a száraz tényeket közlöm.
Iszol Te rendesen mostanában? Az talán segít semlegesíteni súlyos agymosásodat.Ha zavar amit írok, akkor ne olvass!Ennyi..:-)

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.06.10. 07:18:07

@The fool: Ennyi cuccal telenyomtak így öregkorodra, h még észre sem veszed h zsidózol? Öreg keretlegény, neked ez a véredben van már, igaz?
Tudom dühös vagy a zsidókra, mert azért fogantál, mivel a zsidó boltos nem adott hitelbe kotont anyádnak amikor kiállt a sarokra és ezt ő mindig az orrod alá dörgölte.

Nеel Armstrong 2015.06.10. 14:41:46

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Szívatod ezt vén náci @The fool: -t? :-))
Megérdemli az Alzheimeres vén keretlegény.

The fool 2015.06.10. 15:19:10

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: :-))
Gondoltam, hogy idáig fajulsz majd.
Az "anyázás" is mutatja, mennyire művelt vagy..
Szerintem feküdj vissza a kórtermi ágyadba, hagy tudják beadni azt a vénás haloperidolt!
Ha pedig úgy gondolod, hogy nekem orgazmust okoznak bizonyos megállapításaim, úgy az biztosan nálad válthat ki valami hasonló reakciót.Tehát a gyakori orgazmusod érdekében nézz rendszeresen valamilyen politikai csatornát!Javaslom,hogy nézz több Hír Tv , ATV, Echo Tv , vagy parlamenti közvetítést, még javít is korai magömlésed kezelésében.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.06.11. 06:40:21

@The fool: Te vén keretlegény! Neked nem jár más. Aki ilyen primitív ostoba módon zsidózik, annak nem jár más. Ennyi ostobaságot még a net közismert elvetemült nácijai sem szoktak összehordani mint amit te itt műveltél.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)